Windows 10 biedt tegenwoordig uitgebreide ingebouwde en doorlopende bescherming waarop je kunt vertrouwen, zoals Windows Defender Antivirus, Firewall en meer.
Windows Defender Antivirus biedt uitgebreide, voortdurende en realtime bescherming tegen softwarebedreigingen zoals virussen, malware en spyware voor e-mail, apps, de cloud en het web.
Blijf up-to-date en profiteer van de nieuwste functies en beveiligingen, zonder extra kosten.
Lees meer op https://www.microsoft.com/nl-nl/windows/comprehensive-security

Windows 7 wordt niet meer ondersteund!
Heb je een originele Windows versie (vanaf Vista of W7) op je pc, gebruik dan de gratis anti virus versie van Windows (MSE). In combinatie met de Windows firewall geeft dit een redelijke bescherming voor je PC.

Microsoft Security Essentials beschermt uw thuiscomputer of de computer van uw kleine bedrijf in real-time tegen virussen, spyware en andere schadelijke software.

Microsoft Security Essentials is een gratis* download van Microsoft die eenvoudig te installeren en te gebruiken is en die automatisch wordt bijgewerkt om uw pc te beveiligen met de nieuwste technologie.

We raden u aan andere antivirussoftware die al op uw pc wordt uitgevoerd, te verwijderen voordat u Microsoft Security Essentials installeert. Als er meerdere antivirusprogramma's tegelijk worden uitgevoerd, kunnen er conflicten ontstaan die van invloed zijn op de prestaties van de pc.

* Als u Microsoft Security Essentials wilt installeren, moet op uw pc een originele Windows-versie zijn geïnstalleerd. Meer informatie over originele Windows-software.

In combinatie met de Windows firewall redelijk bescherming voor je pc.

Download: http://windows.microsoft.com/nl-NL/windows/products/security-essentials

Microsoft Security Essentials wordt onopvallend en efficiënt op de achtergrond uitgevoerd, zodat u uw Windows-computer op de gewenste manier kunt gebruiken, zonder onderbrekingen of lange wachttijden.

Microsoft Security Essentials is een gratis* download van Microsoft die eenvoudig te installeren en te gebruiken is en die automatisch wordt bijgewerkt om uw pc te beveiligen met de nieuwste technologie.

Windows Defender gratis van Microsoft
Het is belangrijk om antispywareprogramma's te starten als u uw computer gebruikt. Spyware en andere mogelijke ongewenste software kunnen proberen om zichzelf te installeren op de computer wanneer u verbinding met internet probeert te maken. Ook kan de computer worden geïnfecteerd wanneer u bepaalde programma's installeert vanaf een cd, dvd of andere verwijderbare media. Mogelijk ongewenste of schadelijke software kan ook zo zijn geprogrammeerd dat deze op onverwachte momenten wordt uitgevoerd, niet alleen direct na de installatie.

Windows Defender biedt drie manieren om te helpen voorkomen dat spyware en andere mogelijk ongewenste software de computer infecteren:

  • Realtime bescherming.‍‍ Met Windows Defender wordt u gewaarschuwd wanneer spyware of mogelijk ongewenste software zichzelf probeert te installeren of wordt geïnstalleerd op de computer. Ook wordt u gewaarschuwd wanneer programma's proberen belangrijke Windows-instellingen te wijzigen.

  • SpyNet-community. Via de online Microsoft SpyNet-community kunt u bekijken hoe anderen reageren op software waarvan de risico's nog niet zijn geclassificeerd. Als u weet of andere leden van de community deze software toestaan, helpt dit u om te beslissen of u de software op uw eigen computer wilt toestaan. Andersom worden uw keuzes ook weer toegevoegd aan de communitybeoordeling zodat andere mensen makkelijker een beslissing kunnen nemen.

  • Scanopties. Met Windows Defender kunt u scannen op spyware en andere mogelijk ongewenste software die op de computer kan zijn geïnstalleerd, regelmatig scans uitvoeren en automatisch schadelijke software verwijderen die tijdens een scan wordt gedetecteerd.

Wanneer u Windows Defender gebruikt, is het belangrijk dat u over recente definities beschikt. Definities zijn bestanden die fungeren als een altijd groeiende encyclopedie van mogelijke softwarebedreigingen. In Windows Defender worden definities gebruikt om te bepalen of gedetecteerde software spyware of andere mogelijk ongewenste software. Vervolgens wordt u gewaarschuwd voor mogelijke risico's. Voor het up-to-date houden van definities werkt Windows Defender samen met Windows Update om nieuwe definities automatisch te installeren zodra deze worden vrijgegeven. U kunt in Windows Defender ook instellen dat er online wordt gezocht naar bijgewerkte definities voordat de scan wordt uitgevoerd.

Windows Defender meer info

Lees ook over de voordelen van AVG boven MSE

PC besmet! Stappenplan Lees verder


Terug naar boven     youtube.png   Joomla 5.1.2 stable  Webdesign & Hosting HostingBy.nl 1997-2024   Algemene voorwaarden